dissabte, de maig 27, 2006

Home alone

A partir de dimecres estaré sola a casa una bona pila de dies. Operen la Sílvia, l'amiga amb qui visc des de fa ja més d'un any, del genoll, i el fet que no tinguem ascensor ni una bona terrassa perquè li doni l'aire ha fet que decideixi abandonar-me algunes setmanes pels seus tiets. Snif!

És curiós, eh! Sempre he dit que m'agrada estar sola, que viure sola tampoc no estaria malament, que tens més intimitat i tota la pesca. Però collons, la trobaré a faltar. De casa a la feina i de la feina a casa. "E cuando arrivo a casa?!!!" Doncs quan arribi a casa al vespre, durant aquests dies, no podré parlar amb ningú de com m'ha anat el dia, ni emocionar-nos perquè "avui toca Ventdelplà, i demà també!!", ni dir "portem uns dies menjant de règim... què, demanem una pizza?!!", ni farem una cançó de qualsevol frase estúpida que sentim a la tele.

Jo, la que sempre havia dit que vivint sola segur que s'està molt bé, només penso en que aquesta recuperació del genoll passi ràpid per tornar a cantar enmig del manjador allò de "Yooooooooooooou are soooooooo sexy, sexy sexy.... I need your love, I need your excitation/understanding" (ella tira més cap a l'understanding i jo cap a l'excitation)!Jajaja!

Bé, amics, qui em vulgui fer una visita, serà ben rebut! Jové, sort a l'operació! Et vindré a veure dia sí i dia també.

dijous, de maig 18, 2006

divendres, de maig 12, 2006

Tres són multitud?!

Foto de portada de La Vanguardia d'avui. M'ha cridat l'atenció! És chula, eh!?! Com diria el que va ser el meu profer de disseny en premsa, Carlos Pérez de Rozas (director d'Art de La Vanguardia i, per tant, responsable que aquesta foto estigui a la portada), "ésta es una imagen BRUTAL, señores! Arriesgada e inteligente!". Me l'imagino a la reunió de portada d'ahir intentant convèncer José Antich que allò havia de ser la imatge de portada. Les seves van ser, sens dubte, les millors classes de la carrera, juntament amb algunes de molt bones de la Mònica Terribas. Un privilegi tenir-los de professors.


dijous, de maig 11, 2006

Ja ho diuen...

Una imagen vale más que mil palabras! i dues, imagineu...


Hora: 17:58, escoltant la compareixença de Josep Lluís Carod Rovira. No m'he desanganxat de la ràdio en tot el dia. Avui costa concentrar-se.

dimarts, de maig 09, 2006

Humor en tiempos de... de què?!!

En tiempos desesperats? Desconcertants? Esgotadors? Del Sí? Del No? Del Nul Polític?! Del amigos para siempre, on siempre és el 18 de juny? Buffff.... quin mal de panxa!Sense l'humor de l'APM del Matí de Catalunya Ràdio i la tira del Batllori a la Vanguardia, el moment polític català dels darrers dies es faria difícil d'empassar... Estic esperant ansiosament el Polònia d'aquesta setmana. De vegades, la realitat supera la ficció.


dijous, de maig 04, 2006

Matí de ressaca...


després d'una nit boja!
M'AGRADA AQUEST BARÇA!!