dimarts, d’octubre 31, 2006

Reflexionant...

.... i enviant energia positiva al Barça!

dimarts, d’octubre 24, 2006

Una foto de record

Un record (gràcies Núria) molt xulo amb el President Maragall, a Girona, durant la presentació del llibre de'n Quim Nadal, Dietari 2003, editat per la Fundació Rafael Campalans. Com diria aquell, visca Catalunya!


dilluns, d’octubre 23, 2006

Rabieta esportiva

En moments en què el vent gira en contra de les teves predileccions, només et queda reafirmar-te, a mode de rabieta, amb aquells en els quals et sents més identificada. I no, no parlo de les eleccions del 1 de novembre, en què ja no sé cap a on collons gira el vent!

Lo dicho, en els mals moments, crit d'ànims cap als "teus". Visca el Barça (visca Messi) i visca Michael Schumacher. Alonso, basta ya! Quin tio més insuportable, Senyor!

dilluns, d’octubre 09, 2006

J'adore!

Semblarà una sentència de persona de cinquanta anys, però què voleu que us digui... no hi ha res millor que un cap de setmana tranquil. I sobretot, en bona companyia. De fet, no hi ha res millor que sortir de casa un dissabte per anar a dinar i no tornar-hi fins tard a la nit, sense tenir res planejat, i simplement anar fent. Perquè no hi ha res millor que seure davant de Santa Maria del Mar a dinar, a una terrasseta, i veure els convidats d’un casament passar. Perquè no hi ha res com quedar-se enganxada a la cadira per veure arribar la núvia i poder criticar el vestit i el pentinat amb tots (nois i noies, no només noies, eh!) els de la taula. Perquè aixecar-se i dir “On va où maintenant?” i respondre “A passejaaaaaaaar”, sense res a fer en tota la tarda, mola. Perquè que s’incorpori algú a mitja tarda i es decideixi anar a fer una xocolata a la Dulcinea (el dia abans vaig passar una molt bona tarda a la Xicra!) és encara millor. Perquè les converses sobre la qualitat o no d’una foto de portada d’El Periódico de dissabte ens van fer riure una bona estona. I no hi ha res millor, a més, que buscar un llibre i trobar-lo, i tenir ganes d’arribar a casa per encetar-lo. Perquè començar el dia amb un dinar de tapeo i acabar-lo amb una Moritz (em declaro fan d’aquesta cervesa) és un luxe. I rematar-ho amb un bon esmorzar diumenge al matí, no es pot dir cada dia! ;)

Llàstima que l’encostipat em va aixafar la tarda i la nit de diumenge....