dilluns, de desembre 17, 2007

- Quiero ser cabaretera!

- Nena, no pot ser, que no vas depilada
;)
Gràcies, chupi, per les entrades!

Bye-Bye, Mein Lieber Herr.
Farewell, mein Lieber Herr.
It was a fine affair,
But now it's over.
And though I used to care,
I need the open air.
You're better off without me,
Mein Herr.

divendres, de desembre 14, 2007

Welcome home

El felpudo ha tornat. Vaig tornar a les mil a casa ahir, i allí estaven (el meu i la de la resta de veïns). Per l'hora que era i el meu cansament, pensava que eren alucinacions. Aquest matí, en marxar, encara hi era. A veure si és en plan gnomo d'Amélie, i resulta que va viatjant per cases alienes!

dimarts, de desembre 11, 2007

De lladres

Vist i no vist. Arribo a casa i davant la porta d'entrada hi ha la petita catifa (àlies felpudo). Obro la porta una hora i mitja més tard i ja no hi és. Ni la meva, ni la de la veïna, ni la dels veïns del pis de dalt. Pico a la veïna del davant. Estem flipant les dues.. "Con lo guarra que estaba la mía", diu. Doncs sí, ja són ganes.

Nens, hi ha una xarxa de lladres de felpudos. Que ho sapigueu. Jo, por si aca, em vaig tancar amb pestillo i clau. De tant en tant mirava per la mirilla, quan sentia sorolls per l'escala. Res, tu. Felpudo desaparegut. I això la meva primera setmana sola al pis. I això després d'haver vist REC el cap de setmana.

dimecres, de desembre 05, 2007

No dramas

Avui serà l’última nit que la Jové dormirà al chupis pis, com a mínim com a integrant del nostre chupi-nucli-familiar que ha durat gairebé tres anys. Li ha donat per fer-se gran, volar del niu i començar el fantàstic món de la convivència amb l’Ignasi, el divertit de la parella. Quines coses de fer la gent, eh! El cas és que, tot i que sempre m’he fet la chula dient que a mi això de viure sola “me pone”, sé que els principis seran durillos, perquè la trobaré molt a faltar. La Jové és la Jové, collons. És la reina. I tenir una reina a casa cada dia del món, no ho pot dir tothom. Jo tinc el privilegi d’haver compartit pis, sofà, dinars, sopars, esmorzars, berenars i fins i tot llit (ochochoi!) amb ella, la reina. I ara, deixar-ho així, de cop, no ens enganyem, serà com raro. Qui em cantarà “you’re sooooooo sexy, sexy sexyyyy” quan vagi en calcetes per casa? A qui li explicaré en arribar a casa que “no sé qui m’ha dit no sé què, i què voldrà dir amb això, Jové?”. Amb qui comentaré escena a escena Ventdel? Per no parlar de Porca, és clar!!! Qui farà d’home de la casa, quan s’hagi de canviar un llum?

Comença una nova etapa. La Jové i l’Ignasi la comencen amb il·lusió, i jo, de debò, sóc molt feliç en veure’ls tan il·lusionats i, sobretot, tan units. Em sembla que més d’un dia m’haureu d’acollir al vostre nidito renovado (jo, amb la zona chill-out ja faig, eh!) per fer-la petar.

Jové, ha estat un magnífic plaer viure amb tu. Que sàpigues que el piset de Berguedà no serà el mateix sense tu, that you know it. Però com deies tu, “on the other hand, ara podràs portar a tots els teus milers de nòvios al pis, seràs la reina!” ;)

Chupis del món! Esteu convidats a fer-me alguna visita a casa. Casa meva és casa vostra, diuen. Sílvia, Ignasi. Disfruteu del pis. Moltes felicitats.