divendres, de juliol 22, 2005

Començar

Començo aquest blog un divendres, el millor dia de la setmana amb diferència. Comencem, doncs, amb bon peu. Perquè no em direu que no hi ha diferència entre començar-lo un dilluns del mes de novembre que un divendres del mes de juliol...

No cal que expliqui el perquè d'escriure un blog, del la necessitat natural que té tothom d'explicar què li passa. Per què ara? Simplement, ahir nit m'ho plantejava la Nàdia. "Què tenim a dir nosaltres?". Doncs molt, crec, o com a mínim, no menys que la resta.

Cap de setmana!!! Quan te n'adones ja s'ha passat.. Però de moment, encara divendres. En perspectiva un cap de setmana tranquil: txacolí i basc al Born aquest vespre-nit, on sempre i amb els de cada divendres, dissabte de platgeta i tarda i nit d'improvisació. Diumenge, dinaret com cal amb els papes, que és Santa Cristina!!!

Guapos, guapes (siguem tripartíticament correctes). Això és l'inici d'una llaaaaaaaaaaaaaarga llista d'idees, vivències, imatges i pensaments fins ara inconfesables. Seguiu-me i no us en penedireu!

1 comentari:

Nadia ha dit...

Chupi!!!! El teu primer comment! Per cert, nadiaqm.blogspot.com. Ara ja som algú dins del ciberespai!!!