dimarts, d’octubre 21, 2008

Quiquíssimes!

La gràcia del facebook és, bàsicament, recuperar gent del passat i recordar imatges de fa mil anys i que et porten mogollon de records! Para muestra un botón. Aquí apareixem Serra, Jové i servidora... i avui, molts (quants no cal dir-ho!) anys després, continuem quedant super sovint (avui, per exemple) per explicar-nos les nostres històries. I que no és maco?!!!!

Per cert, aquesta profe, l'Aurora, ens castigava cada dos per tres. Com diu la Jové, amb la cara de bons nens que fem tots, com tenia el valor de fer-ho???!!

4 comentaris:

Motenai ha dit...

Això sembla tret del "Cuéntame" xD

Carme ha dit...

Aiiiiiiiii quina envejaaaaaa. Quan jo estava al pati rosa no es feien fotos de grup. Què mones que esteu! Cris, recordes quan anàvem amb el teu pare al cotxe cap a casa? ajajjaj pues no ha llovido ni nada,tu...

Anabel ha dit...

Diademas, cuadros y tablas...qué quicaaaassssssssssssssss

Pero dónde estáis?no os trobo...

Cris ha dit...

Ala, Motenai, no et passis!!! En esta foto hacía casi 15 años que Franco había muerto! :)

Ho recordo perfectament!!!! Mon pare i el vostre s'ho anaven combinant, això de venir-nos a buscar! Super coordinació! I com molava!! I sí, ha llovido mogollón!

Tú lo has dicho, Anabel: diademas y cuadros... yo soy la de la camisa de cuadros azul y diadema, tercera fila, tercera por la derecha! I la Serra (què raro que no estiguessim juntes, no?), con un fantástico chandal rosa y azul marino, segunda fila, segunda a la izquierda!! :)
La Jové, l'empanada que es va posar chandal el dia que no n'havíem de portar... última fila, segunda por la izquierda!