dilluns, de novembre 09, 2009

Aquellos maravillosos años...

.... van tornar dissabte nit!!!

Amb alguns feia 15 anys que no ens vèiem. Amb d'altres, 12... amb alguns ens hem anat seguint la pista. Amb tots, vam passar un dissabte fantàstic, de records, anècdotes, riures, fotos, balls i copes!
"I tu què has fet en aquests anys?" era la pregunta més repetida. Es tractava de fer un resum de estudis+feina+situació sentimental/familiar+pis/casa. Total, molt divertit veure infermeres, metges, profes de lite, empresaris,... Alguna casada, alguns per casar, solters (pocs!), algun papa. Aquestes coses s'han de fer, de tant en tant. Recuperar el passat i recrear-t'hi una estona, no fa cap mal a ningú!
I, a més, tampoc hem canviat tant tant, no??!!! :)

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Necessito tornar a sentir riure la Nuria Lucio, escriure a la pissarra el Carles Navarro i veure els cops al cap de l'Albert Cerarols!
Per favor, Sara Rueda! La busco ara mateix a Facebook.
Per cert, tothom té una foto que mai no oblida: la Sil la de segon, que sortia en xandall del cole i jo aquesta, que NO SORTIAAAAAAAAAAA at all, estava malalta :-( Lletja, et posaré venenu al aperitivu dissabte :-P

Cris ha dit...

Uixxxxx! Macaaaa... no me n'havia adonat!! Ho sentoooooo!!!! El venenu, però, en tot cas te'l puc posar jo, que sóc la que fa l'aperitiu! Maca reina... has trobat la Sara Rueda? La Marta Compte (quica!) em va dir que l'havia buscat i no hi era... Ah! La Jové ja és amiga del Morales!!
Fins demà!!! :)