dilluns, de desembre 05, 2005

I els diumenges...txacolí!

Qui ha dit que els diumenges són avorrits, depriments i grisos ? Doncs jo mateixa… Sempre he tingut una estranya angoixa a mida que s’apropava el dilluns. Una rabieta de nena petita de “jo no vull anar al cole” que es repetia diumenge sí, diumenge també.


Què ha fet que aquesta situació canviï? El txacolí, els pintxos i sobretot la companyia de 5 persones que des de fa un parell de diumenges hem decidit instaurar els “Diumenges Txacolí” al Barcelònia, del Born. Potser els preparatius del casament de la Laura (una d’aquestes 5) ens va fer adonar com de bé ens ho hem passat i ens ho passem juntes. Segurament hagi estat això. No és que ens haguem retrobat, ni molt menys. El contacte l’hem tingut sempre, amb unes més que d’altres. Ara, però, és diferent. Sembla que ara ens necessitem més, que busquem explicar-nos què ens ha anat passant durant la setmana, que recordar tot el que hem fet juntes ens fa sentir bé. És veritat que en això de sentir-nos bé les ampolles de txacolí (2-3 ampolles cada diumenge...)hi tenen molt a veure. La bona companyia i la bona conversa són, però, l’ingredient principal. La Gemma, la Laura, la Montse, la Gemma i la Sílvia fan que els diumenges vespre siguin ara un dels millors moments de la meva setmana. La idea és que ja no haguem de quedar... simplement ja sabem que a partir de les 19’30 alguna de nosaltres ja haurà demanat una ampolla de txacoló i totes, una a una, anirem arribant...

De moment d’aquests dos diumenges ja han sortit un parell de cosetes a apuntar a les nostres agendes: el sopar de l’amic invisible, com cada any, i un “remember when” del nostre viatge a Madrid de fa una pila d’anys... Total, que els dies 3, 4 i 5 de febrer nos vamos pa Madrid!!! Hoy no me puedo levantar y el Buda Bar ens esperen!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que començo a tenir seriosos problemes de dependència a la beguda gràcies a aquests diumenges!! O potser la dependència és a vosaltres... Em decanto per aquesta segona opció. I aquest diumenge, més?!

Anònim ha dit...

Txakoli en Barcelona?

Maldicion!! Cuando vivi alli el unico sitio donde tenian uno decente era en el Golfo de Bizkaia, tambien el el Born( Incluso un dia nos pusieron un autentico txakoli-gorri de Bakio)

Que maravilla, la blogosfera se va llenando de gentes de progreso!!!

Pasate por LasIdeas.org cuando puedas y me cuentas que te parece.

Mikel ha dit...

DOncs ja ens explicaras que tal el "hoy no me puedo levantar" estic dubtant sobre si val la pena anar-hi....