dimarts, de setembre 05, 2006

Back again

Ja tornem a estar per aquí, amb les piles carregades i amb la motxila plena de molt bons moments. El viatge als Estats Units, un dels que sempre havia volgut fer, ha estat tota una experiència. El millor, NYC. Quina ciutat! Realment I want to be a part of it… Una ciutat per passar-hi una bona temporada, sens dubte. Washington, amb tota la seva grandesa política, la seva majestuositat, tot i que la Casa Blanca “me la imachinava més gran!”.



Chicago, tot un descobriment. Ciutat ordenada, amb molta vida al carrer, amb una platja a tocar del Downtown.

Las Vegas, el paradís freak dels Estats Units. De nit té el seu rotllo, he de confessar. I una constatació: el joc vicia molt!!! Grand Canyon… hores i hores (i hores i hores) d’excursió que van valer la pena, tot i pensar en algun moment “taaaaaaaaaaaaan bé que estaria jo fent un cafè i un piti en una terrasseta…”. Les carreteres rectes i interminables del wild wild west. Els 43 graus de Death Valley i els instants d’”America profunda” de Beaty.

La immensitat de Los Angeles, amb les lletres de Hollywood de fons i les mansions de Beverly Hills i Bel Air (nit inclusa a un bar de Sunset Boulevard, allà on la Pretty Woman trobava el Richard Gere). La costa californiana, amb Santa Barbara, Carmel, Monterey i motels de carretera (amb piscina, això sí) amb una ambientació molt kitch! L’esplèndida hospitalitat dels nostres amfitrions de San Francisco, la Sara, el Mauricio i el Lobo. La ciutat dels tramvies, de les pujades i baixades i d’un barri gay encantador.

20 dies amb l’Ayma, el Pablo, l’Hèctor, el Joan i uns quants amb la Pilar. 3 setmanes que mai oblidaré. Merci guapos!!!!

(he intentat penjar més fotos, però el blogger no em deixa... paciència!)

Ah!! Fotos gentilesa de'n Joan!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui fos rana Gustavo!! ;)

Elisabet ha dit...

Nena!!! collons quin viatge!!! quina enveja!!!

Cris ha dit...

Aquest anònim em té una mica mosca!

Aiii, Eliiiii! Una mica d'enveja sí que faig! Ja he vist que has anat a l'Alguer! Mola, no?! Jo hi vaig anar un cap d'any!