dissabte, de novembre 18, 2006

El fenomen Porca


Ni House ni les mil sèries que els fanàtics de la Fox consideren obres mestres. El fenomen serial de les darreres tres temporades és a TV3 i no té competència possible. Porca Misèria és, sens dubte, LA SÈRIE. Els seus personatges, les trames més enllà del previsible, els plànols innovadors, el seu humor, les múltiples relacions sentimentals que es contemplen... Insuperable.

El darrer capítol, l'emès dijous, va ser per treure's el barret. La història de la maleta a la platja com a excusa per demostrar que l'Àlex (als teus peus, Julio Manrique) faria el que fos per la Maria; el retrobament entre la Natàlia i el Roger que, com diu la Clara, no només ens va sorprendre a nosaltres, els espectadors, sinó a ells mateixos, que només amb una mirada (quina mirada, Déu!) van saber què pensava l'altre; el "t'estimo" del Roger a la Natàlia i el "deixa el Jordi i vine amb mi"; el pare gay de'n Pere i el Roger i el terratrèmol (Porca Misèria va preveure que el dia següent n'hi hauria un d'igual intensitat a Catalunya?) que va dur el bon rotllo a la família; una Sònia que busca desesperadament una amiga i una Laia que no vol ser-ho...

Llarga vida a les històries properes i llunyanes alhora. Llarga vida a Porca Misèria. Com diu el germà de la Clara, la gent, ara, es divideix entre aquells a qui els agrada Porca Misèria i aquells que no. Jo estic en el bàndol dels bons! ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord!
Porca Misèria és una gran sèrie!
Ara, del capítol de dijous em quedo amb 2 moments:
- el moment ascensor del Roger i la Natàlia.
- la cara del Roger quan sa mare li diu que, amb el seu pare, el sexe no era res de l'altre món... jejeje.

Ferran Porta ha dit...

Gran, molt gran Porca misèria. I molt gran el seu guionista (sorry, Cris, ho havia de dir!, hehe).