dimecres, de setembre 23, 2009

El Roc és guapo

Com que el tema enquesta boda no ha tingut massa èxit (fuera, fuera), anem directament al tema nens! :) Noooooooo, Mariona (maca, ja va sent hora que ens veiem, no??), no sóc mama! Tranquila, seu i respira fons, que no és meu!
Aquest mini-chupi tan estupendo es diu Roc, té dos mesos i mig i és un nen encantador! Riu, parla a la seva manera, menja i dorm.... bé, també fa caca en els moments més inoportuns, però es queixa lo justo y necesario. El Roc és guapo, i per això crec necessari presentar-lo en societat, per a que el conegueu. :)
El Roc és germà de l'Abril, una mini-chupi, estupenda també, que canta, balla i de gran, fijo, serà actriu de teatre. I jo seré la seva representant!
Aquí la Buil ha decidit ser tieta de tots dos, així, per decisió pròpia, i sobretot ara, que serem més veïns que abans. Viñas, Beltran! Quan necessiteu cangur, ja sabeu! Al carrer Melcior de Palau (ole, ole!) en trindreu una! I amb terrassa!, que mola más!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies!! Aquesta presentació en societat és estupenda!! Acceptarem encantats la invitació a la terrassa de la tieta... podries posar-hi una toy, no??
Família RARA (Ramon, Asel·la, Roc i Abril)

Cruella TV ha dit...

te queda bien el nene!! muy guapos los dos!! es un posado Hola total

Cris ha dit...

Jajaja! Molt bo aixo de la família RARA!! La toy, gens descartable! L'estiu de 2010, piscina per a tothom a casa la Gonsales!!!

Cruella, no he cobrado ni un duro por el posado! Es un robado, reina. Fins despres, chu.

rits ha dit...

ei!!! que aquest el conec jo, amb aquests ullarros blaus!!!!! trencarà molts cors!!!!!
segur!!!