divendres, d’agost 05, 2005

No news, good news?

Ho confesso... fa dies que no miro el TN, que no llegeixo diaris (menteixo, he fullejat El Punt, però com molt per sobre, abans d'anar a dormir), que no escolto la ràdio només llevar-me. I sí, m'està agradant. Suposo que en uns dies ho trobaré a faltar, però desintoxicar-se de la necessitat de tenir informacions a l'instant, de saber com evoluciona tal tema o tal altre, de tenir una lleugera idea de tot el que passa el món, és necessari. Una cura de desintoxicació total i absoluta!

Per cura de desintoxicació, la que necessiten els de la FAES... De debò es creuen tot el que difonen?! Ahir nit, després d'un improvisat soparet amb la Sil pel barri, a una terrasseta fantàstica, vam estar mirant el vídeo que van penjar a la seva pàgina web conmemorant l'aniversari del 11-M. Fa mesos que se n'havia parlat, però encara no l'havia pogut mirar amb calma. Un insult contra la intel·ligència de qualsevol ciutadà, un seguit de mentires, una rera l'altra, vomitives, indignants, que em van posar la pell de gallina. "Quina por!!!", deia la Jóvé. Doncs sí, quina por que la informació, la realitat, els fets, puguin ser manipulats de la manera que millor convingui a uns quants. Per sort, com diu el Ferran tot sovint, ens l'hem tret de sobre. I per uns quants anys, crec!

Jo, de moment, lo dicho! Me estoy quitando de l'actualitat... A veure si ho aconsegueixo! No les tinc totes... marxar de viatge amb uns quants politòlegs no ajudarà massa. Es farà el que es podrà!

2 comentaris:

Joan ha dit...

Ei Cris! que em penso que la resta de politòlegs del viatge també ens estem "quitando" de l'actualitat... i ja se sap que quan es viatge hi ha temps per tot menys per llegir els diaris... per tant tranqui.
Fins ara.

Anònim ha dit...

porto 20 dies a Dresden, 20 dies sense sentir parlar de l'Estatut... i crec que estic recuperant l'equilibri mental! però... el cor de periodista batega i, ho haig de dir, he començat a mirar, de reguitzell, el telenoticies.com :-) i és que en el fons som uns massoques! petons