dilluns, de febrer 20, 2006

Hoy no me puedo levantaaaaaaaaaaaar!

El fin de semana me sentó... super bé!!!!!! Gemma, Sil, Montse, Laura, Gemma, ... merci per aquest cap de setmana a Madrid! Ha estat fantàstic estar amb vosaltres voltant per Madrid, cantant cançons de Mecano, fent-nos fotos de tot tipus per la noche madrileña, riure de bon rotllo amb el de la porta de Kapital en dir-nos que "allí, en el noreste, sabéis sumar que te cagas", la manera de repartir-nos les habitacions, amb un "ente plegatín" sempre present entre nosaltres, els dinars, els sopars,... Merci guapes!

En breu tindreu alguna foto penjada per aquí!

Ah! I del musical... a veure, no són grans actors, perquè enganyar-nos, però per veure la coreografia, la música (en directe), i les seves veus, doncs mola! Sobretot el que fa de Mario... eh, Gemma!! A las cinco se cierra la barra del 33, pero Mario no sale hasta las seis... lalala!!!!!!!

1 comentari:

Elisabet ha dit...

nena! dilluns que ve seré jo la que no es podrà levantar perquè aquest cap de setmana sóc jo la que vaig a Madrid a veure el musical!! ja donaré la meva versió... del musical i del cap de setmana!!