dimecres, de març 07, 2007

B de Bardem i Barcelona.. i gairebé de Boody!

El juliol Woody Allen començarà el rodatge de la pel·lícula que tindrà Barcelona com a teló de fons.

Scarlett Johansson, Penélope Cruz i Javier Bardem en seran els actors principals.


JAVIER BARDEM, el gran Javier Bardem, el mite, l'HOME, objecte de(l meu) desig, el tot, en una peli de Woody Allen! És la combinació perfecta, no creieu?!!!!

11 comentaris:

Nadia ha dit...

Doncs sí, totalment d'acord chu. Aquesta peli s'haurà d'anar a veure amb un munt de "palomitas" i una súper cocacola per no donar treva a les nostres babes!

Cris ha dit...

Ja saps que sóc una mica antipalomitas i que només les tolero en pelis tipus Rocky Balboa!
;)

Per veure el Bardem necessito la màxima concentració possible, per no perdre'm ni un detall!

Nadia ha dit...

Fueeeraaa fueeeeraaa! Em sembla que crearé el "Club de Fans de las Palomitas en el Cine" (CFPC) de la qual seré la Presidenta d'Honor. Especialment en sales com el Verdi, o els Icaria on a sobre em porteu a veure pelis en versió original. Com collons podia jo seguir el combat de Rocky i llegir els subtítols alhora!

Cris ha dit...

Quevedo, des de quan un combat de boxe, puñetazo va, puñetazo viene, té subtítols??!! Ayst, és que se t'ha d'explicar tot, eh!!

Jo crearia el "Club Partidari de Palomitas a Pelis de Van Damme, Stallone i, abans, Schwarzenegger" (CPPPVSiaS)

Anònim ha dit...

Quina GRAN notícia!
Per què en algun titular jo havia llegit que rodaria a Barcelona però no que el protagonista seria el Bardem? Les notícies no es poden donar a mitges! Sort en tenim de periodistes com tu, Cris!

Nadia ha dit...

Clara! Fa dies que va sortir la notícia! De fet em sembla que van dir abans que sortiria el Bardem que l'Scarlett. Als diaris ho plantejaven del rollo que tornarem a veure la Pe i el Bardem junts de nou després de Jamón, Jamón! Això sí, no dubto que sigui una sort tenir periodistes com la Cris!!!

Ferran Porta ha dit...

I a mi que el tal Bardem mai no m'ha dit gran cosa! No sé, el trobo com un pèl... mmm... garrulu, no? (dit això en Ferran s'amaga, tot mirant d'evitar les hòsties que les seves dites amigues li volen dedicar)

Cris ha dit...

Ferran, carinyo... no anem bé...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ferran fuera, fuera!!!! En Bardem és un peazo tio. Cert que quan el veus en directe perd una mica, però l'altre dia a la Terribes el noi desprenia glamour i atractiu.

Ara....a mi em tremolen les cames només de pensar que potser, si els astres s'alineen com només ho fan 1 cop cada 10.000 anys, una nit entrant a un bar em trobaré l'Scarlett de cara acompanyada de la seva amiga Natalie. La cara mudarà el seu color de cop, la pressió sanguínia em baixarà instantàniament, la mandíbula inferior caurà com si cap múscul la subjectés, les cames tremolaran i els ulls s'obriran com plats. L'Scarlett es mirarà la Natalie i amb el somriure que la caracteritza li dirà "you see this stupid?", esclataran a riure i passaran pel meu costat fregant la meva jaqueta negra.

I a partir d'aquell dia construiré un altar amb la peça de roba al rebedor de casa!

Cris ha dit...

Mora, quan comenci el rodatge ens anem, mano a mano a buscar la Scarlett i el Javier per tota la ciutat, tu! Que no es pugui dir que no ho hem provat!