divendres, de març 23, 2007

Moltes gràcies!!

Per aquesta gran entrada als 28 anys!

Moltes gràcies a... (per ordre d'aparició...)

al moja (amic que comparteixo amb els okupes), a la chu (yoooooooou're so sexy, sexy, sexyyyyyyy), al juanitu (quina enveja... tens entrades pel Llach! Gaudeix-lo), a la reina más divina (la mujer de negro amb més estil del món), al xulo (que fa unes coses...), al pa (que és qui més m'estima al món, segons ell), a la ma (que és qui més m'estima al món, segons ella) , al bleda assoleiada (que marxarà a Berlín i em deixarà sola al Mama), a la macaaaaaaaaaa (és que ets maca, eh! I explica les coses amb una gràcia...), al iaio Joaquín (quicoooooooo, que m'ha cantat per telèfon!!), a la iaia Maria (quicaaaaaaaaa, que està molt refredada), a la tieta Marga (que és més mona... que m'estima tant... que me l'estimo tant... és la mama II, que por algo son gemelas!), al leloooooooooo (que ja està casat, però que per mi sempre serà el meu "cosinet"), als chupi campa (que jo crec que m'estan preparant un algo, perquè desapareixen així, de cop), al nen de Roses (que és tot un senyor), al chupi amore (que em diu que estic bona i així em pugi l'ego! Gràcies!), a la chupi sense fronteres (que em diu que estic toveta i li encanta que ho estigui, i a mi m'agrada que recolzi el seu cap en mi), a la sobri (companya de fatigues en el món freak de la Pompeu), a la tieta Chelo (que entre els seus grans mèrits està l'haver-me fet conèixer el primo!), a l'Albert (jefe i amigo residente en Barcelona) , a la Monchi, (la chupi que aquest any m'ha explicat la història més bèstia), la Clareta (amb qui comparteixo el bon gust pels homes-homes!), el Serranito (el meu admirador més fidel, que mirat des de davant guanya -segons ell mateix-), la chupi casada (que sort del seu marit que li llegeix els mails i la manté en contacte amb nosaltres), la Lina (que compartim els entrepans del Mariona i la Nadia), la parella Aranza-Jordi (que després de temps ja poden dir que viuen junts, i jo que me n'alegro molt!), el tiet Eugeni (el meu padrí, que m'estima molt i no para mai de repetir-m'ho), el Carlitos (el petit dels meus cosins, el més tros de pa dels quatre), el Jordi i la Sílvia (que han arribat un dia tard, però i què més dóna), i el meu colombiano (uno de enero, dos de febrero, tres de marxo, lalalala)!!! I tots aquells que m'heu deixat comments felicitant-me! Moltes gràcies!!

11 comentaris:

Nadia ha dit...

Ayst mira que quedar-me dormida... Però una quarta posició és molt digna! Com m'ha agradat aquesta descripció! :D:D

Anònim ha dit...

un altre cop, moltes felicitats!!!!

El xulo anònim ;)

Carme ha dit...

Nenaaaaaaaaaa, és el teu cumple?.

Doncs moltes felicitats, reina!!!!!!!!! Petons

Anònim ha dit...

Chupi Socialista.. des de les antippodes ideològiques..moltes felicitats!

Gemma ha dit...

T'he trucat a les 9 del matí, i sóc la vuitena??!! Definitivament, puntuals no sé, però matiners sí que som, els teus amics!


(Uns segons de reflexió després...)


Claro, no comptava amb ahir després de les 12. Aha.

Bueno, com cada any, cuando los 28 de la Gonzàlez veas cortar, pon los tuyos a remojar...

Ferran Porta ha dit...

Gemma, que el vuitè sóc jo!!! (tu ets la macaaaaaaa? llavors ets la novena, reina, que jo vaig trucar-la a les 8.30h, hehe ;-)

Cris ha dit...

EI!!! Gràcies també als que m'heu felicitat a través del bloc (Carme i Alberto!) Ole, ole!! Tinc un primer comment de l'Alberto!

Gemma ha dit...

Cris, en Ferran i jo reivindiquem que facis dos grups: el de després de les 12 i el del dia següent. ¡Quiero podio!

Ferran Porta ha dit...

Haha!, dono suport a la moció de la Gemma! :)

Cris ha dit...

Gemma, amor! Que això dels podis és lo de menos! L'important és participar. A més, chu, tu vas tenir el luxe de sopar amb mi (i jo de sopar amb vosaltres!!!) el mateix dia del meu cumple, que poques persones ho poden dir... només la chupi-sense-fronteres!!

Ferran, que pesats sou els d'Esquerra!! Que si mocions, que si vaig a una calçotada i la lio... ;)

Elisabet ha dit...

Nena felicitats!! Feia dies que no repassava els blogs!!! Vaig tard però... més val tard que mai, no?
1petó!