divendres, de març 16, 2007

Estaria bé, no?...

En mitja hora es van esgotar les localitats pel darrer concert de Lluís Llach, a Verges... i si se'n
fes un al Camp Nou?

Per internet corre aquesta campanya:

"Lluís Llach i Grande és i serà per sempre un gran referent dins de la cançó en català. Com a artista compromès amb el seu entorn, Llach s'ha convertit en una gran figura. Poca gent aconsegueix estar sempre al peu del canó, renovar el seu missatge i convertir-se en referent, ja no només musical, sinó també intel·lectual de 3 generacions.

Als seus 58 anys, el cantautorl de Verges ha decidit acabar la seva carrera i fer-ho a aquest mateix poble de la infantesa. Una decisió molt lloable, acabar amb humilitat, sense voler fer soroll.

No obstant, aquest últim concert ens deixa a molts l'amargor i la impotència de no poder acomiadar-nos d'ell de la manera que ens agradaria. No som un, ni dos. Cada dia apareixen cartes als diaris, opinions a la xarxa, converses al carrer...Només 5000 privilegiats podran dir adéu a en Lluís Llach, els altres ens quedarem a casa lamentant-nos.

A més a més, veiem com alguns indesitjables volen fer negoci d'això. La revenda s'olora arreu, gent que se'ns dubte no valora la teva obra, Lluís.

Demanem, doncs, que t'ho repensis, que no fallis al poble que t'estima, que, com ja vas fer fa molts anys, tornis a omplir el Camp Nou.

Lluís Llach és un trosset de tots nosaltres.

Ens ho mereixem, t'ho mereixes!"

Si us voleu adherir a la campanya... cliqueu aquí!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

A veure... Quantes vegades Lluïs Llach ha fet un últim concert?? Crec que és marketing cruel i una mica me llevo la mano a la frente y me desmayo, rollo "no insistais, me voy, lo nuestro es imposible". Va, home, va!

Cris ha dit...

No és cert Serra! Aquest últim any ha fet la gira de comiat. Sí, porta un any acomiadant-se, però ara és el final!!

Gemma ha dit...

És que em fa ràbia... Conceptualment no el puc rebutjar, però s'ha de reconèixer que és rabiós.

Cris ha dit...

Fuera, fuera, fuera i fueraaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Macaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! No, eh!!!! No és rabiós!